"Там, където свършва законът, започва тиранията." ~Джон Лок Нова регистрация | Вход

Скъпи приятели, до 29.03.20 г. няма да приемам клиенти в кантората. Ще работя от вкъщи! Ако Ви мъчат въпроси и имате нужда от мен, не се колебайте, позвънете ми! Нека сме отговорни към близките си!

 

За мен

Винаги съм искала да помагам на хората. Винаги се стремя да постигна възможно най- добрия резултат за клиента.

Работя много успешно с дирекция „Социални грижи“ по реинтеграцията на деца в семействата им. Нямам отхвърлен иск от съда.

Спечелих  дело по Хагската конвенция заведено срещу моя клиентка по повод жалба от бившия й съпруг, за отвличане на роденото от брака дете. Сега сме приятелки.

Нямам загубено трудово дело, без значение чии интереси защитавам - на работника или на работодателя.

С подготвените от мен документи трима руски граждани получиха българско гражданство в рамките на 2 години, когато това ставаше обикновено в рамките на 5 години.

През годините съм работила и все още работя с много търговски дружества, някои от които са „Еконт Експрес“ ООД, „Росмари трейд” ООД, „ТАБО” ЕООД, „Магива инвест” ООД, „Дунавска коприна” АД, ЕТ „ВАМПЕ” и др. 

Предоставям на клиентите правни консултации, водя от тяхно име преговори с различни институции за разрешаване на проблема, изготвям договори, нотариални актове, споразумения и др. 

Изготвям искови молби, въззивни и касационни жалби, тъжби. Представлявам клиентите в съдебни, досъдебни и административни производства. Защитавам интересите им по търговски, облигационни, семейни, наследствени, трудови дела, по изпълнителни дела, по дела по заповедно производство, по наказателни дела, по административни дела. 

Подготвям документи за регистрация и промяна в обстоятелствата на търговски дружества. Сертифицирания универсален електронен подпис, с който разполагам спестява на клиентите време и намалява наполовина държавните такси дължими към Търговския регистър.