"Там, където свършва законът, започва тиранията." ~Джон Лок Нова регистрация | Вход

Бракоразводно дело от 05/2009

Публикувано на 29 Декември, 2012 от В. Б. в Семейно право

Здравейте!

Преди няколко дни съвсем случайно намерих докумени и разбрах, че от 05/2009 е издадено решение на Русенски Районен Съд според което аз съм разведена. Не зная как е станало точно, но не съм съгласна с произнасянето. Беше голям шок и още не мога да го приема. Само съм сигурна, че бившият ми съпруг е платил достатъчно. Имам достатъчно документи и неоспорими доказазателства, за да оспорвам и да докажа, че деветдесет процента от предявения иск е нелегален. Също така намерих и Изпълнителен Лист на РРС от 08/2012, с който съм осъдена да плащам месечна издръжка със законова лихва на малкото ми дете, с което живея, за което се грижа и което издържам. Искам да зная мога ли да се обърна към вас за професионален съвет, помощ и заемане със случая? Благодаря Ви предварително!

С уважение: Виолета Балякова

Адвокат Бойчева: 

Здравейте г-жо Балякова!

Ще се заема със случая Ви.

Необходимо е да проуча делата - бракоразводното и изпълнителното.

За целта трябва ми изпратите номерата на делата и името на съдебния изпълнител - частен или държавен или трите си имена и ЕГН и аз ще напрявя необходимите справки в съда.

Българското законодателство не позволява преразглеждане на бракоразводни дела в частта относно прекратяването на брака. Всяка друга част от решението може да бъде атакувана и евентуално отменена /родителски права, издръжка на децата, режим на лични отношения с децата, семейното жилище и т.н./

Ако желаете, можете да се свържете с мен на e-mail: tanya_boycheva@abv.bg

 

С пожелание за щастлива Нова година!

адв. Бойчева